1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 10 SSB1 - Pius X - Huub Huijs (Lora)

En tråd i 'Sterk spesialøl' startet av Webmaster, 28 Apr 2010.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Pius X
    Kode: KLP832
    Hovedklasse: 5. Sterke spesialøl
    Øltype: 5.J. Belgisk trippel
    Antall poeng i konkurransen: 39,66 av 50
    OG: 1080
    FG: 1012
    Farve (beregnet): 8 EBC
    Beregnet bitter: 34 IBU
    Vørtermengde: 20 l
    Sluttvolum:  19 l

    Malt & sukker
    5000 gram 79 % pilsner 3 EBC
    150 gram  2 % munich 25 EBC
    1200 gram 19 % farin  0 EBC

    Vann
    17 l til innmesking

    Meskeskjema
    90 min 65 °C

    Humle
    50 gram cascade Hel 7.6 %-alfa 60 min
    10 gram saaz Pellet 3.8 %-alfa  5 min

    Krydder og andre tilsetninger
    15 gram koriander  koketid 15 min
      1 ts  irish moss koketid 15 min
    1/2 ts  gjærnæring koketid 15 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 90 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Flytende 1.5 liter starter
    Kommentar til gjær: starter ble dekantert

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 18-21 Huub Huijs

    2666 LORA
    Tlf: 90964536
    E-post: bryggerlag@hotmail.com
    Klubb:
    Medlem: Ja

    Innlevering: I posten

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Pius X
    >>> KLIPP UT >>> Kode: KLP832
    >>> KLIPP UT >>> Hovedklasse: 5. Sterke spesialøl
    Øltype: 5.J. Belgisk trippel
    Antall poeng i konkurransen: ** av **
    OG: 1080
    FG: 1012
    Farve (beregnet): 8 EBC
    Beregnet bitter: 34 IBU, med formel - Velg -.
    Vørtermengde: 20 l
    Sluttvolum: 19 l

    Malt & sukker
    5000 gram 79 % pilsner 3 EBC
    150 gram 2 % munich 25 EBC
    1200 gram 19 % farin 0 EBC
    gram % EBC
    gram % EBC
    gram % EBC
    gram % EBC

    Vann
    17 l til innmesking
    ? l til skylling

    Meskeskjema
    90 min 65 °C
    min °C
    min °C
    min °C
    min °C
    Kommentar til mesking:

    Humle
    50 gram cascade Hel 7.6 %-alfa 60 min
    10 gram saaz Pellet 3.8 %-alfa 5 min
    gram ---- %-alfa min
    gram ---- %-alfa min
    gram ---- %-alfa min
    gram ---- %-alfa min
    gram ---- %-alfa min

    Krydder og andre tilsetninger
    15 gram koriander koketid 15 min
    1 ts gram irish moss koketid 15 min
    1/2 ts gram gjærnæring koketid 15 min
    gram koketid min

    Koketid
    Total koketid vørter: 90 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3787 Flytende 1.5 liter starter
    Kommentar til gjær: starter ble dekantert

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring:  14 dager ved 18-21 grader
    Modning/sekundærgjæring: 10 dager ved 12 grader
    Lagring:                          ved 12 grader

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    Bryggedato: 16.01.2010
    Tappedato:  10.02.2010
     

Del denne siden