NM 2024 - den store diskusjonstråden

bryren

Norbrygg-medlem
Hei

Planleggingen til NM 2024 er allerede i gang, og da kan du begynne å tenke på hva du skal sende inn! All informasjon er samla her, men viktige datoer er påmelding starter 7.februar og siste innlevering 6.mars.

Norbrygg er interessert i å vite hvorfor, eller kanskje mest hvorfor ikke, du deltar i NM. Undersøkelsen har blitt sendt ut på mail til alle medlemmer sammen med nyhetsbrevet.

Er det ellers noe du lurer på ang NM kan man ta det i denne tråden.
 

bryren

Norbrygg-medlem
I gårsdagens nyhetsbrev lå det også ved en lenke om en spørreundersøkelse. Vi ønsker deres tilbakemeldinger for å bli bedre. Seks(!) spørsmål og et svarfelt tar max 2 min. Jeg er sikker på det er flere enn 18 personer, inkludert meg, som har en mening om NM ;)

 

roedskjegg78

Norbrygg-medlem
Hei ølnerder :beercheers: I fjor sendte eg inn en kettlesour som berliner weisse. Denne fikk gode skussmål, men burde i følge dommerne meldes på i annen kategori. Denne har en ph på ca 3,3, abv på 4,7% og smakssatt med bringebær og lakris. Spørsmålet er da: hvilken kategori bør den registreres i?
 

PetterL

Norbrygg-medlem
Hei ølnerder :beercheers: I fjor sendte eg inn en kettlesour som berliner weisse. Denne fikk gode skussmål, men burde i følge dommerne meldes på i annen kategori. Denne har en ph på ca 3,3, abv på 4,7% og smakssatt med bringebær og lakris. Spørsmålet er da: hvilken kategori bør den registreres i?
Blir vel 13A dette?

 

gustavf

Administrator
Hei ølnerder :beercheers: I fjor sendte eg inn en kettlesour som berliner weisse. Denne fikk gode skussmål, men burde i følge dommerne meldes på i annen kategori. Denne har en ph på ca 3,3, abv på 4,7% og smakssatt med bringebær og lakris. Spørsmålet er da: hvilken kategori bør den registreres i?
Spørsmålet er hverken pH eller alkohol, men smak. Hva var deltagernummeret, så er det kanskje mulig å tolke fra tilbakemeldingene.

(Mulig jeg var en av dommerne som var med å gi denne tilbakemeldinga.)
 

roedskjegg78

Norbrygg-medlem
Spørsmålet er hverken pH eller alkohol, men smak. Hva var deltagernummeret, så er det kanskje mulig å tolke fra tilbakemeldingene.

(Mulig jeg var en av dommerne som var med å gi denne tilbakemeldinga.)
Hei. Husker ikke deltagernummeret. Må leite litt i arkivet, så kommer eg tilbake til det
 
Topp