1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM i Hjemmebrygging 2018 - personlig levering av øl som skal sendes til Oppegård

En tråd i 'NM i hjemmebrygging' startet av Einar Michelsen, 16 Feb 2018.

  1. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    Til dere som deltar i NM med øl som skal sendes til:

    Einar Michelsen, Elgfaret 92, 1415 Oppegård.

    (du får beskjed om dette når du melder på ølet)

    Dersom du ønsker å levere ølet personlig, i stedet for å sende det med posten, kan du lever ølet på følgende tidspunkter (samme adresse):
    • mandag 26. februar kl. 18 - 22
    • onsdag 28. februar kl. 18 - 22 og
    • fredag 2. mars kl. 18 - 22 (NB! Dette er absolutt siste frist for mottak av flasker til NM 2018.
    Påmeldingen av øl gjør du her: https://konkurranse.norbrygg.no/accounts/login/?next=/my_registrations

    Mandag 19.2 registrerer jeg inn alle flasker som er mottatt til da. Så drar jeg på vinterferie.
    Neste registrering vil skje mandag 26.2.
     
  2. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Finnes det en oversikt over hvor øl skal leveres? Jeg er på etterskudd og en dag vil redde mye hvis jeg bare kan kjøre til innleveringsstedet i steden for å bruke posten, og innleveringsdato er i en helg..

    Ingen av ølene i de klassene jeg lurer på er ferdige enda, så får ikke sett det via påmeldingen.
     
  3. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    Det er kun to innleveringssteder/adresser for innsending, Oppegård og Grimstad..

    Øl som skal dømmes i Grimstad skal sendes til Grimstad. Øvrige øl skal sendes/leveres til meg.

    NB!! Du må følge de instruksjonene du får pr mail når du melder deg på. Det er dette som gjelder.

    Typene som skal dømmes hver sted:

    1. Oslo
      C (IPA): Engelsk IPA, Am. IPA, Sort IPA og New England IPA
      D (lys ale): Eng Ordinary bitter, Eng best bitter, Eng strong bitter/Pale ale, Eng Golden ale, Am pale ale, California common/steam beer, Kölsch, Rød Irsk, Amerikansk Amber
      E (mørk ale): Eng brown ale, Am brown ale, Eng dark mild, Altbier, Skotsk ale, Skotsk sterk ale, Eng Old / Strong ale, Eng Barley Wine og US Barley Wine
      G (Imperial): Imperial IPA og Imperial Stout
      I (Spesial/hvete/syrlig): Weizen(sydtysk), Dunkel Weizen, Belgisk Wit, Weizenbock, Trad. Norsk hjemmebrygg, Gueuze Lambic, Belgisk Frukt Lambic, Flamsk Rød, Flamsk Brun/Oud bruin, Berliner Weisse og Gose


      Bodø
      A (Lys Lager): Moderne Lys Lager, Internasjonal lager, Tsjekkisk pils, Tysk pils, Munchener Helles og Norsk Pilsner butikk-klasse

      Trondheim
      H (Belgisk): Belgisk Blond, Lys sterk Belgisk Ale, Biere de Garde, Saison, Belgisk Dubbel/Bruin og Mørk sterk Belgisk Ale

      Grenland
      B (Mørk Lager): Moderne mørk lager, Wiener, Märzen, Munchener Dunkel, Mørk Tsjekkisk pils, Schwartz bier, Klasssisk Røykøl, Helles Bock/maibock, Bock, Doppel Bock, Eisbock og Klassisk norsk juleøl

      Grimstad
      F (Porter/Stout): Dry Stout, Sweet Stout, Oatmeal Stout, Porter, Moderne Porter/Stout, Foreign Extra Stout, Baltisk Porter og Irish Red Ale
    For ytterligere spørsmål, kontakt: nm@norbrygg.no

    www.norbrygg.no er den offisielle infokanalen for NM.
     
    #3 Einar Michelsen, 16 Feb 2018
    Sist redigert: 18 Feb 2018
    Miguel liker dette.
  4. Reinhard10

    Reinhard10
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Nesbru
    Jeg har meldt inn en mørk lager og har fått innleveringsted Oppegård. Er dette feil siden ølet skal dømmes i Grenland/Skien?
     
  5. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    Sjekker dette med «IT avdelingen» nå.

    Er ølet godt? Da kan du jo sende et par flasker til meg uansett, jeg er veldig glad i mørk lager.

    :)
     
  6. Reinhard10

    Reinhard10
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Nesbru
    Jeg har noen andre øl som jeg skal levere til deg. Skal huske å ta med et par mørke lagere til deg som takk for at du organiserer leveransene.
     
    Einar Michelsen liker dette.
  7. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    Du må følge instruksjonene du har fått i e-post når du meldte på ølet. Dette gjelder foran alt annet.
     
  8. Reinhard10

    Reinhard10
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Nesbru
    Bra, da bringer jeg min mørke lager til deg.
     
    Einar Michelsen liker dette.
  9. GjermundI

    GjermundI
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Kan det sendes flere bidrag i samme pakke dersom de skal til samme Adresse?
     
  10. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    Ja
     
  11. cjohansen

    cjohansen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppegård
    Er det noen påmeldingsfrist, eller kan man melde på til det siste såfremt man får levert ølet?
     
  12. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    Nei, det er ingen påmeldingsfrist. Kun innleveringsfrist.

    Jeg pleier å melde meg på siste kvelden, ta på meg tøflene og labbe ut i garasjen for å levere.
     
  13. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Da er det et par ferske IPA og Weizenbock som venter på posten
    men noe sier meg at du er på fjellet
     
  14. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    [​IMG]

    Ondsinnede rykter satt ut av mine fiender.
     
  15. Eltaco1

    Eltaco1
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Skal Imperial Stout lagret med eikechips i klasse 9E eller 13C?
     
  16. cjohansen

    cjohansen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppegård
    Jeg tenkte også å møte opp i nærheten av garasjen din for å få levert :)
     
    Einar Michelsen liker dette.
  17. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Det normale for eikelagret øl er 13C.

    Som alltid, husk at dommerne ikke kjenner prosessen bak øl og det blir ei konkret vurdering av hvordan ølet smaker som gir svaret på hvor det hører hjemme. Det betyr at svaret kan være forskjellig fra et øl med tydelig eikepreg til et øl som har et ørlite hint.
     
    Einar Michelsen og Eltaco1 liker dette.
  18. Jørn Hammerud

    Jørn Hammerud
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Aj aj aj... og det er selvsagt ikke mulig å endre påmeldt klasse når man har levert inn ølet alt?
     
  19. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styremedlem

    Bosted:
    Oppegård
    Da har jeg lettet litt på trykket for det lokale postkontoret.[​IMG]

    Pakkes opp og registreres i morgen.

    IPAn fra @loebrygg måtte jeg bare åpne og smake på...
    [​IMG]
     
  20. Keyakoo

    Keyakoo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Trondheim
    Ser en kjent eske i lasset ditt jeg. Godt å vite at den er kommet trygt frem :D
     
    Einar Michelsen liker dette.

Del denne siden