1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM i Hjemmebrygging 2018 - personlig levering av øl som skal sendes til Oppegård

En tråd i 'NM i hjemmebrygging' startet av Einar Michelsen, 16 Feb 2018.

  1. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Må være et helt fryktelig verv Einar har. Hente flere kubikkmeter med pakker som inneholder øl på posten, uten at noe av det er noe han kan smake på selv.
     
    Keyakoo liker dette.
  2. Keyakoo

    Keyakoo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Trondheim
    Foreslår at i 2019 skal det sendes inn 3 flasker. 2 til bedømming, og 1 til pakkebehandler ;)
     
    Einar Michelsen og erikraude liker dette.
  3. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Litt russiske tendenser altså, ellers kan det vel fort skje at "pakken ble borte i posten".
     
    Keyakoo liker dette.
  4. erikraude

    erikraude
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Et lite ekspedisjonsgebyr hadde faktisk ikke føltes urimelig. :)
     
  5. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Jeg sender iallefall med litt "bestikkelser" som har null å si for utfallet mitt. Jeg liker ham forsåvidt så godt at jeg sender det rett på døra til ham og.
     
    Einar Michelsen og erikraude liker dette.
  6. Holmentoppen

    Holmentoppen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Ski
    @Einar Michelsen Tenkte å svinge innom i morgen onsdag. Trenger jeg å pakke inn de som skal til Trondheim og Bodø med bleier osv.? Eller pakker jeg alt løst i esker? Mener jeg bare stilte med en bærepose i fjor, men de skulle muligens ikke lenger enn til Oslo...
     
  7. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styreleder
    Sentralstyre

    Bosted:
    Oppegård
    Pose holder lenge, vi må uansett pakke om alle flaskene.
     
    Holmentoppen og erikraude liker dette.
  8. erikraude

    erikraude
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Åssen behandles egentlig flaskene fra innlevering til bedømming? Stående, liggende, kaldt, varmt? I en pøl av ild og svovel?
     
    Einar Michelsen liker dette.
  9. Birhanen

    Birhanen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    De har krav på behandling etter Flyktningkonvesjonen. Dvs at de skal behandles med respekt og verdighet og få tilfredsstilt sine basale behov. Familiegjenforening blir ikke aktuelt!
     
    Einar Michelsen og erikraude liker dette.
  10. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Styreleder
    Sentralstyre

    Bosted:
    Oppegård
    Jeg siterer meg selv på det jeg svarte på tilsvarende spørsmål i fjor: (inkludert skrivefeilene)

    «Dette finnes det et meget omfattende regelverk for i "Dommerinstruks for konkurransedømming av øl. For øldommere sertifisert av Norbrygg."

    Regelverket stiller krav til temperatur og hvile i forkant av smakingen, og at man bla. sikrer seg at ikke de siste ølene blir varmere mens de venter på bedømming.

    I Oslo hentes ølene ut av et kjølerom rett før de aktuelle ølene bedømmes. Det samme skjer ved finaledømmingen som skjer på Hjemmebryggehelgen i Trondheim.

    Temperatur er med i organiseringen og planleggingen frem til selve smakingen starter, og det er derfor hovedsaklig ansvaret til de som organiserer smakingen og ikke den enkelte dommer.

    Ølene som er sendt til eller levert i Oslo (hjemme hos meg) står i et rom med 5-6 graders temperatur. (isolert utebod med temperatutkontroll)

    Jeg tror ikke dere skal legge til grunn at noen av organisatorene vil gjøre dette på noen annen måte enn dere ville gjort det selv.»
     
    Stig Aa. og erikraude liker dette.
  11. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Kan jeg spørre hvor lenge ølene står i den tempen hos deg før de blir sendt ut? Over helgen?
     
  12. erikraude

    erikraude
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Mangler bare pølen av ild og svovel, så er det komplett. :)
     
  13. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Svarer på mitt eget spørsmål jeg: Det var et teit spørsmål.
     
  14. stigus

    stigus
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Løvenstad
    Er det sånn at når du får registrert øl inn så endrer statusen seg på avsenders påmeldingsliste seg fra "label fetched" til "received" eller liknende? Leverte på mandag og bør vel egentlig bare oppsøke psykolog så mange ganger jeg har oppdatert den påmeldingslista... Hilsen jegekkevrangjegernevrotisktakkforjobbenderegjørnåharjegdetteordetiordlistami
     
    erikraude liker dette.
  15. Jørgen O

    Jørgen O
    Expand Collapse
    Fylkesstyre

    Bosted:
    Oslo
    Først står det bare at forsendelse er registrert, deretter ser det slik ut: Screenshot_20180228-164734.jpg
     
    stigus liker dette.
  16. stigus

    stigus
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Løvenstad
    9895212B-78AA-4701-A443-1C50F4E72D05.jpeg
    Jeg tenkte på listen over innsendte øl man ser ved å klikke denne linken.

    EDIT: fikk mail nå om at de er mottatt!
     
    #36 stigus, 28 Feb 2018
    Sist redigert: 28 Feb 2018

Del denne siden