1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 2018 - bedømming av øl i Oslo

En tråd i 'NM i hjemmebrygging' startet av Einar Michelsen, 22 Feb 2018.

  1. stigus

    stigus
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Løvenstad
    Nå er finaleskjemaene fra Oslo lagt i Dropboxen. Gratulerer til vinnerne!
     
    1Morten liker dette.
  2. erikraude

    erikraude
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Jepp, gratulerer! :)
     
  3. Kristian Andreassen

    Kristian Andreassen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Mangler det klasse I, eller er det bare jeg som ikke finner den?
     
  4. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
  5. Holmentoppen

    Holmentoppen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Ski
  6. Kristian Andreassen

    Kristian Andreassen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Finner ikke noen vinnere av klasse I i den flighten.
     
  7. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Sentralstyre

    Surøl/spesial er ikke ferdig dømt.
     
  8. Aleksander87

    Aleksander87
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Når kan vi forvente resultatene fra Trondheim?
     
  9. erikraude

    erikraude
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Takk til alle dommerne for verdifulle tilbakemeldinger og leselige skjemaer. :)
     
  10. Jørn Hammerud

    Jørn Hammerud
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Ja, godt jobba til alle involverte! Både logistikk og bedømming og sikkert noe orging i bakgrunnen ingen ser. ;)
    Nå skal jeg snart ta en flaske av taperølet mitt... :(
     
  11. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Sentralstyre

    Taperøl er undervurdert. 9. plass i innledende runde på meg.
     
  12. Jørn Hammerud

    Jørn Hammerud
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Ah, da troner jeg hele to plasser over deg! 7. plass her (av 7 deltakende ...).
     
    gustavf liker dette.
  13. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    Pfffft. Mtp poeng så tipper jeg at siktet mitt mot bunnen av bøtta var mye mer fininnstilt da jeg presterte å sende inn et øl som var både oksidert og infisert.

    Har ikke hollywood en egen kåring for de mest ræva filmene? Det meste kan bli positivt når man snur resultatlista opp ned.
     
  14. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Hard konkurranse der. Da tror jeg norbrygg trenger mer midler og må bemannes kraftig opp med dommere og dugnadsinnsats.

    Men jeg sitter klar med øl å sende.
     
  15. Birhanen

    Birhanen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    De kalles for «kalkuner». Om du lagrer dem lenge nok og er påståelig nok vil de kunne få kultstatus!
     
    loebrygg liker dette.
  16. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    Hehe! Kalkuner var ordet jeg var ute etter ja. Godt forslag!
     
  17. Birhanen

    Birhanen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Tom melding. Sensurert av kona!
     
    Einar Michelsen og LarsUlv liker dette.
  18. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Når gjæringskaret begynner å sette ned foten, ja da er det kanskje på tide å lytte?
     
  19. Birhanen

    Birhanen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg leser dommerskjemaer. Det er ganske lærerikt ( mange gode forslag) mhp egne bidrag. Men det er jo egentlig de store avvikerne som er mest interessante. F.eks det som dommerskjemaet definerer som «ekstremt typisk». Et veldig morsomt utgangspunkt! Og artig å se hva denne ekstremiteten betyr. På den andre enden er det jo lærerikt å se hva som ender opp med 0!
    Det er visst en såkalt «gusher». Det vil si at smaksprøven må tørkes opp fra dommerpapirer og bukselår og vris opp i prøveglasset. Hvilket jo egentlig er unødvendig fordi det allerede har havnet i klassen for «infisert» og ikke trenger nærmere evaluering:(. Husk det når du setter til karboneringssukkeret!
     
    1Morten liker dette.
  20. Overgjæret

    Overgjæret
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Trondheim
    Finalene i Trondheim blir dømt i morgen, søndag.
     

Del denne siden