NM oppskrifter 2024

Vi starta gjæringa på 18 grader, og øka 1 grad pr dag til den havna på 24 grader. Var kun et par poeng fra FG etter 5 dager. Etter 6 dager, ble den satt ned til 10 grader. Ble stående på gjærtanken i 7 dager, så fylt over på fat for videre lagring på 10 grader. Der stod den i 3 uker, før den ble karbonert og satt på kjøla.
Lykke til med brygginga :) :beercheers:
Da har jeg lagt inn 18 grader som pitch temperatur på oppskriften.

 
Da er samtlige oppskrifter søkbare fra biblioteket i Brewfather Skriv Norbrygg NM så dukker de opp.

Logo gjør de lett gjenkjenbare.

Dersom noen har spørsmål til oppskriftene skal vil noen i NM komiteen å gjøre aktuell brygger oppmerksom på dette. Alle er nok ikke på forumet, men vi forsøker.
 
Tilbake
Topp