Også et spørsmål til deg @Finn Berger eller dere begge. Ville du brukt gjærnæring, og evt. når?
OG: 1.071, 10% gyllen sirup, resten bygg og hvetemalt
Ser du satte starter @Rostad , men med litt lavere OG og kun 15 liter tenker jeg snike meg unna med å bare strø i en pakke
Vi starta gjæringa på 18 grader, og øka 1 grad pr dag til den havna på 24 grader. Var kun et par poeng fra FG etter 5 dager. Etter 6 dager, ble den satt ned til 10 grader. Ble stående på gjærtanken i 7 dager, så fylt over på fat for videre lagring på 10 grader. Der stod den i 3 uker, før den ble karbonert og satt på kjøla.
Lykke til med brygginga
Da er samtlige oppskrifter søkbare fra biblioteket i Brewfather Skriv Norbrygg NM så dukker de opp.
Logo gjør de lett gjenkjenbare.
Dersom noen har spørsmål til oppskriftene skal vil noen i NM komiteen å gjøre aktuell brygger oppmerksom på dette. Alle er nok ikke på forumet, men vi forsøker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.