Hiver ut denne meldingen uten å ha hatt tid til å undersøke noe først.
Det viser seg nå at det åpner seg seg en mulighet for brygging i morgen tidlig. Jeg har ett rør Vermont gjær som vel er 3 mnd gammelt. Best før 12/5-16. Ønsker å lage en liten batch med forsøks "Ipa" (ned mot 15 liter vørter) som skal holde ca 4.7%.
Er det noe triks jeg kan gjøre så sent for å bedre arbeidsvikårene for gjæren da jeg naturlig nok ikke rekker full runde med starter til denne ??
Det viser seg nå at det åpner seg seg en mulighet for brygging i morgen tidlig. Jeg har ett rør Vermont gjær som vel er 3 mnd gammelt. Best før 12/5-16. Ønsker å lage en liten batch med forsøks "Ipa" (ned mot 15 liter vørter) som skal holde ca 4.7%.
Er det noe triks jeg kan gjøre så sent for å bedre arbeidsvikårene for gjæren da jeg naturlig nok ikke rekker full runde med starter til denne ??