Fant sted i Hansa sine lokaler på Flesland!
Chris White forteller om gjær!
Representant for Hansa/Borg forteller om Østlandets Gull brygget på norsk malt (lanseres kun i Østfold)
Gahr forteller om hjemmebrygging. Anbefaling om magnetrører, oksygenutstyr og temperaturkontroll
Whitelabs dropper rørene og går over til pakke. Bedre for gjæra og man slipper at det kommer ut av røret når de åpnes.
Bryggerimesteren på Hansa, Norges nest største bryggeri. Batcher på opptil 35 000 liter. Flere batcher i prosess samtidig. Ingen av de ansatte mente dette kunne være noe interessant å se på!
3,5 millioner liter til godgjøring!
Laben på Hansa, 8-9 ansatte (ikke artigkarene på bildet )
Chris White forteller om gjær!
Representant for Hansa/Borg forteller om Østlandets Gull brygget på norsk malt (lanseres kun i Østfold)
Gahr forteller om hjemmebrygging. Anbefaling om magnetrører, oksygenutstyr og temperaturkontroll
Whitelabs dropper rørene og går over til pakke. Bedre for gjæra og man slipper at det kommer ut av røret når de åpnes.
Bryggerimesteren på Hansa, Norges nest største bryggeri. Batcher på opptil 35 000 liter. Flere batcher i prosess samtidig. Ingen av de ansatte mente dette kunne være noe interessant å se på!
3,5 millioner liter til godgjøring!
Laben på Hansa, 8-9 ansatte (ikke artigkarene på bildet )
Sist redigert: