Hei.
Jeg skal brygge flere single hop IPA. Tenker å starte første runde med tre mindre batcher. Valget står mellom å kjøre tre forskjellige humletyper eller bare to forskjellige
a. En humletype i hver minibatch eller...
b. En humletype i batch 1, en humletype i batch 2 og en blanding av de to humletypene i batch 3.
Det er jo sånn at f.eks. krydder smaker forskjellig hver for seg, men blander man de får man en annen opplevelse. Hva er anbefalingene fra folket?
En annen ting jeg lurer på er smaksintensiteten til humlene. Hvordan avgjør jeg det? Sier bitterheten noe om dette?
Jeg skal brygge flere single hop IPA. Tenker å starte første runde med tre mindre batcher. Valget står mellom å kjøre tre forskjellige humletyper eller bare to forskjellige
a. En humletype i hver minibatch eller...
b. En humletype i batch 1, en humletype i batch 2 og en blanding av de to humletypene i batch 3.
Det er jo sånn at f.eks. krydder smaker forskjellig hver for seg, men blander man de får man en annen opplevelse. Hva er anbefalingene fra folket?
En annen ting jeg lurer på er smaksintensiteten til humlene. Hvordan avgjør jeg det? Sier bitterheten noe om dette?