roedskjegg78
Norbrygg-medlem
Var det på originalutkastet eg fekk sjå. Sendte mail og takket for øl, og spurte fint kvifor det vart endra.Flott - men kred på etiketten burde vært sjølsagt!
Var det på originalutkastet eg fekk sjå. Sendte mail og takket for øl, og spurte fint kvifor det vart endra.Flott - men kred på etiketten burde vært sjølsagt!
Fikk hyggelig svar frå Espen på Kinn:... "Veldig godt synest vi, men anleis enn planlagt. Difor tenker vi at dette ikkje er likt nok di oppskrift til at det skal stø NM-vinnar på baketiketten. Men det vil det stå når vi bryggjer det på nytt i sommar for lansering som Julebukk i november."Flott - men kred på etiketten burde vært sjølsagt!
Det var hyggelig å høre. Jeg har stor sympati for Kinn.Fikk hyggelig svar frå Espen på Kinn:... "Veldig godt synest vi, men anleis enn planlagt. Difor tenker vi at dette ikkje er likt nok di oppskrift til at det skal stø NM-vinnar på baketiketten. Men det vil det stå når vi bryggjer det på nytt i sommar for lansering som Julebukk i november."
Det var hyggelig å høre. Jeg har stor sympati for Kinn.
Ja. At jeg har fått noen øl med feil påvirker ikke det. Jeg liker det rustikke preget på ølene deres. Da får man ta noen dårlige øl med på kjøpet.Fortsatt?
Har full tillit til Kinn og gjengen. Espen Lote la ut en nyttårshilsen der han adresserte utfordringane bryggeriet har hatt i 2022. Utstyr som ikkje har fungert, personalutfordringer, sykdom og ikkje minst kvalitetsavvik. Alt dette ser no ut til å vere i orden, så vi får håpe at alt er tilbake til der det skal vere. Personleg likar eg bryggestilen og filosofien om at dei skal brygge øl som smakar slik at du har lyst til å drikke den igjen. At andre har eit meir "leikent" forhold til øl og brygging er kjekt, men eg er litt konservativ og set stor pris på maltdrevne små og store brygg utan 2 kg humle per liter, mango, pasjon og banan. Likevel er eg ikkje heilt framand for ei og anna surøla tilsett smak.Ja. At jeg har fått noen øl med feil påvirker ikke det. Jeg liker det rustikke preget på ølene deres. Da får man ta noen dårlige øl med på kjøpet.
Jeg blir litt bekymra, det er klart. Men det er noe annet enn like/ikke like.
Godt å høre at problemet er erkjent - og i og for seg at det ikke har vært tull når jeg har ment å ha opplevd at de har slitt. Da har jeg tru på at det retter seg, og at jeg trygt kan kjøpe favorittøla mine igjen.Har full tillit til Kinn og gjengen. Espen Lothe la ut en nyttårshilsen der han adresserte utfordringane bryggeriet har hatt i 2022. Utstyr som ikkje har fungert, personalutfordringer, sykdom og ikkje minst kvalitetsavvik. Alt dette ser no ut til å vere i orden, så vi får håpe at alt er tilbake til der det skal vere. Personleg likar eg bryggestilen og filosofien om at dei skal brygge øl som smakar slik at du har lyst til å drikke den igjen. At andre har eit meir "leikent" forhold til øl og brygging er kjekt, men eg er litt konservativ og set stor pris på maltdrevne små og store brygg utan 2 kg humle per liter, mango, pasjon og banan. Likevel er eg ikkje heilt framand for ei og anna surøla tilsett smak.
Endelig etter 2 år kommer den i salg. Smaker meget tett på originalen og har større maltsødme og fylde enn Vårbukk som ble sluppet først. Meget stolt over at Kinn fant kvaliteten god nok til å brygge en ny batch
Her:Hvor finner jeg igjen oppskriften?