Norsk Domen malt - erfaringer og oppskrifter

Er det noen som har erfaringer med norskprodusert Domen malt. Jeg har fått en 20 kg sekk i bursdagsgave og lurer på hva slags øl jeg burde brygge. I fryseren har jeg følgende humler: calypso, cascade, comet, EKG, galena, horizon, magnum, pacific jade, perle,vanguard, saaz, hellertau mittelfruh. På lager av annen malt: pilsen, pale ale, wheat, cara aroma, cara munichIII, carafa spesial, roasted barley.
Batch 45 står nå til gjæring, så jeg har noe erfaring. Brygger 25 l av gangen. Bruker BeerCalc til å lage egne oppskrifter. Det kunne jo være moro om ølbryggere også kunne bruke lokale råstoffer.
 
Jeg mente malttypen. Tror Domen kommer i pale, vienna osv... :)

Har brygget med norsk malt, men ikke Domen. Du kan egentlig brygge omtrent hva du måtte ønske, men hva med et litt enkelt øl som fremhever malten uten at det kommer så mye humle i veien? Bitter, kanskje?
 
Bitter kan jo være et bra tips. Har du forresten prøvd einerlåg i mesking? Det har jeg aldri prøvd.
 
Tilbake
Topp