Er det noen som har erfaringer med norskprodusert Domen malt. Jeg har fått en 20 kg sekk i bursdagsgave og lurer på hva slags øl jeg burde brygge. I fryseren har jeg følgende humler: calypso, cascade, comet, EKG, galena, horizon, magnum, pacific jade, perle,vanguard, saaz, hellertau mittelfruh. På lager av annen malt: pilsen, pale ale, wheat, cara aroma, cara munichIII, carafa spesial, roasted barley.
Batch 45 står nå til gjæring, så jeg har noe erfaring. Brygger 25 l av gangen. Bruker BeerCalc til å lage egne oppskrifter. Det kunne jo være moro om ølbryggere også kunne bruke lokale råstoffer.
Batch 45 står nå til gjæring, så jeg har noe erfaring. Brygger 25 l av gangen. Bruker BeerCalc til å lage egne oppskrifter. Det kunne jo være moro om ølbryggere også kunne bruke lokale råstoffer.