Hei
For seks dager siden tappet jeg en Ægir IPA klone. Det meste på fat, men ble noen flasker som jeg karbonerte med sukkerlake, 6g/L. Idag åpnet jeg en flaske, den har absolutt null kullsyre. Har stått i 22-25 grader i 6 dager. Jeg er klar over at det kan være en lekk kork, men det har jeg aldri vært ute for.
Kan det være noe forhold med gjæren, eller temperatur som har rotet noe til?
Heldigvis er mesteparten på fat, så det får jeg kullsyre i.
For seks dager siden tappet jeg en Ægir IPA klone. Det meste på fat, men ble noen flasker som jeg karbonerte med sukkerlake, 6g/L. Idag åpnet jeg en flaske, den har absolutt null kullsyre. Har stått i 22-25 grader i 6 dager. Jeg er klar over at det kan være en lekk kork, men det har jeg aldri vært ute for.
Kan det være noe forhold med gjæren, eller temperatur som har rotet noe til?
Heldigvis er mesteparten på fat, så det får jeg kullsyre i.