Etter å ha flasket 50 l juleøl lovte jeg meg selv å aldri vaske en flaske igjen, noensinne.
Nå, mange tusen kroner fattigere, sitter jeg her med 50 l belgisk wit ferdig gjæret, fire tomme fat og komplett co2-anlegg.
Det jeg lurer på er følgende: Er det noen forskjell i mengden sukker pr. l på fat kontra på flaske? I så fall hvor mye? Og hvilket trykk burde jeg ha på fatene? (19l cornelius)
Jeg har allerede søkt og scrollet meg gjennom tidliger tråder, men ikke funnet noe som var til hjelp...
Fred
Nå, mange tusen kroner fattigere, sitter jeg her med 50 l belgisk wit ferdig gjæret, fire tomme fat og komplett co2-anlegg.
Det jeg lurer på er følgende: Er det noen forskjell i mengden sukker pr. l på fat kontra på flaske? I så fall hvor mye? Og hvilket trykk burde jeg ha på fatene? (19l cornelius)
Jeg har allerede søkt og scrollet meg gjennom tidliger tråder, men ikke funnet noe som var til hjelp...
Fred