Hei vi er tre stykker som skal på ølbryggekurs hos Inderøy gårdsbryggeri om en stund. Planen er å starte så smått utover våren, sommeren. starte med 25 ltr brygg men dimensjonere annlegget for 30-50 ltr. Tenkte å starte rett på med maltbrygging, og har noen spørsmål i første omgang:
1. Planen var å dele en 200 ltr varmtvannsbereder i to for å bruke til oppvarming av vann. Montere kran i bunnen og termostatstyring av temperaturen (PID reg?). Synspunkter på dette?
2. Kjølebag som meskekar i størrelse 30-50 ltr. Hvilke merker har dreneringshull og brønn i bunnen?
3: Hva er best av bazuukafilter og kobbermanifold i bunnen av meskekaret?
4. Er det best å gå for fly sparging eller batch sparging for nybegynnere?
5. Er det noen som har brukt induksjonplatene som selges på biltema? lurer på om de er for små for 30-40 ltr kjele til vørterkoking?
Mvh Afostad.
1. Planen var å dele en 200 ltr varmtvannsbereder i to for å bruke til oppvarming av vann. Montere kran i bunnen og termostatstyring av temperaturen (PID reg?). Synspunkter på dette?
2. Kjølebag som meskekar i størrelse 30-50 ltr. Hvilke merker har dreneringshull og brønn i bunnen?
3: Hva er best av bazuukafilter og kobbermanifold i bunnen av meskekaret?
4. Er det best å gå for fly sparging eller batch sparging for nybegynnere?
5. Er det noen som har brukt induksjonplatene som selges på biltema? lurer på om de er for små for 30-40 ltr kjele til vørterkoking?
Mvh Afostad.