Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, 3. april 2019

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, april 2019

Innhold:
  • Landsmøte i Norbrygg 26. april
  • Hjemmebryggerhelgen i Oslo 26.-27. april
  • Oslomesterskapet i pils/lager – innleveringsfrist 27. april
  • Usmakskurs 29. april
  • Familievennlig bålbryggearrangement 25. mai

Landsmøte i Norbrygg 26. april
Årets landsmøte i Norbrygg avholdes i Drammensveien 43 fredag 26. april kl. 10-17. Årsmøtevalgte delegater fra fylkeslagene har tale- og forslagsrett, mens alle Norbrygg-medlemmer kan møte som observatører. Årets landsmøte sammenfaller med årets Hjemmebryggerhelg. Se mer informasjon nedenfor.

Hjemmebryggerhelgen i Oslo 27.-28. april
I år kommer den årlige Hjemmebryggerhelgen endelig til Oslo. Det hele sparkes av med mingling i «klubbhuset» i Drammensveien 43, i etterkant av fredagens landsmøte (se over). Lørdag kan du se frem til en dag fullspekket av spennende foredrag fra dyktige foredragsholdere innenfor en rekke fagfelt. Det hele finner sted hos Ringnes Brygghus fra kl. 10-16. Deretter blir det tid til en aperitiff i Drammensveien 43 før festmiddag hos Flying Culinary Circus på Skøyen. Det hele rundes av med kåring av klassevinnere i NM 2019 og kåring av Årets hjemmebrygger 2019. Det er begrenset antall plasser. Lenker til billettkjøp og mer informasjon finner du på norbrygg.no.


Oslomesterskapet i pils/lager – innleveringsfrist 27. april
Innleveringsfristen nærmer seg for den første av årets to flaskekonkurranser i regi av Norbrygg Oslo. Innlevering skjer hos vår samarbeidspartner Ila Hjemmebrygg (homebrew.no) på Sankthanshaugen Senter senest 27. april, eller i Drammensveien 43 under Hjemmebryggerhelgen 26.-27. april (se ovenfor). Vi minner også om at neste flaskekonkurranse blir til høsten, med «øl fra de britiske øyer» som tema. Mer informasjon om begge konkurranser finner du på forumet.

Usmakskurs mandag 29. april
Lær å kjenne igjen de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs finner sted i Drammensveien 43 mandag 29. april kl. 18-20 og er gratis for medlemmer. Meld deg på i Hoopla.

Familiebålbrygging 25. mai
Vi skal på tur i Østmarka og brygge norsk tradisjonsøl over bålet lørdag 25. mai. Vørteren fordeler vi mellom deltakerne, og vi har et utvalg av kveiktyper til utdeling. Vi går samlet fra Rustadsaga kl. 10.00, og det er ca 2,5 km i snilt terreng til bryggeplassen. Dette blir et familievennlig arrangement med steking av pølser og pinnebrød. Meld deg på i Hoopla.

Mer informasjon og tilbakemeldinger
Du vil til enhver tid finne en oppdatert oversikt over våre arrangementer på norbrygg.no/oslo. Alle arrangementer vil også bli kunngjort på Oslo-delen av forumet. Styret i Norbrygg Oslo ønsker å skape attraktive tilbud og et godt miljø for våre medlemmer. Tilbakemeldinger - ros og ris - kan sendes til oslo@norbrygg.no.
 
Tilbake
Topp