Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo 6. november 2020

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Innhold:
  • Aktiviteter i Covid-19-tider
  • Online-foredrag om brygging av pils 18. november
  • Online-kurs i bruk og vedlikehold av pH-meter 30. november
  • Ølsmaking og kurs i ølbrygging med Kristianastudentenes Haandbryggerlaug
  • Medlemskap ditt

Aktiviteter i Covid-19-tider
Smittevernsituasjonen gjør det vanskelig for alle å gjennomføre arrangementer på en trygg og god måte i disse tider. Vi har derfor dessverre måttet avlyse mange planlagte aktiviteter i år. På den andre siden har vi blitt vant med at mange arrangementer kan gjennomføres online på en god måte, og det er nettopp to arrangementer på Zoom med foredragsholdere fra Norbrygg Oslo vi presenterer i dette nyhetsbrevet.

Vi oppfordrer til å følge myndighetens råd, og vise omsorg og omtanke for dem rundt deg.

Online-foredrag om brygging av pils 18. november
Årets hjemmebrygger for 2020, Jørgen Olsen, vant konkurransen med sin tyske pils. I dette foredraget forteller han om hvordan han tenker rundt og gjennomfører brygging av lager, og kommer med sine råd og tips. Meld deg på i Hoopla.

Online-kurs i bruk og vedlikehold av pH-meter 30. november
Lær deg det grunnleggende om pH og hvordan det kan forbedre bryggemetoden din. Kurset vil også gi deg innsikt i hvordan instrumentet skal brukes og oppbevares, og du får noen nyttige tips om «do's and don'ts» i pH-verdenen. Kursholder er Anders Gjørwad Hagen. Foruten å være en dyktig hjemmebrygger, jobber han med vannforskning til daglig. Meld deg på i Hoopla.

Ølsmaking og kurs i ølbrygging med Kristianastudentenes Haandbryggerlaug
Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som jevnlig avholder ølsmakingskvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Alle arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Du finner en oppdatert oversikt over alle arrangementer på laugets Facebook-sider.

Medlemskapet ditt
Norbrygg er til for medlemmene, og vårt mål er at du skal synes det er vel verdt å betale medlemskontingenten din. På fylkeslagets nettsider norbrygg.no/oslo finner du alltid en oppdatert oversikt over våre planlagte aktiviteter. Det er lav terskel for å ta kontakt med styret dersom du har forslag til aktiviteter eller har lyst til å være med og arrangere noe selv. Vi ønsker også forslag til hva som skal være tema for de to årlige bryggekonkurransene våre i 2021. Send dine innspill til oslo@norbrygg.no. Henvendelser relatert til medlemskap sendes til medlemsavdelingen på medlem@norbrygg.no.

Dersom du kjenner noen andre som burde bli medlem i Norbrygg, kan du henvise dem hit.
Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos de fleste bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg, som også fører flere spennende gjær- og malttyper du ikke får overalt ellers. Rabattkodene finner du på medlemskortet og på medlemsseksjonen av forumet.

Norbrygg tar personvern alvorlig, og har derfor gjort tiltak i tråd med GDPR-forordningen. Her finner du informasjon om hvordan du kan få innsyn i de opplysningene vi har om deg, melde deg av nyhetsbrev, etc.


Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Tilbake
Topp