Nyhetsbrev fra Norbrygg Vestfold, nr. 2, april 2020

nanoTAPP

Administrator
Innhold:
  1. Påskehilsen fra styret i Vestfold fylkeslag
  2. Planlagte aktiviteter
  3. Styremøte
  4. Lokal spørreundersøkelse

1. Påskehilsen fra styret i Vestfold fylkeslag

Vi håper alt står bra til med alle dere!
For fylkesstyre i Vestfold har det stormgjæret etter vi ble valgt inn. Vi ønsker å skape attraktive tilbud og et godt og inkluderende miljø for alle. Dessverre satte den pågående pandemien en stopper for våre planlagte fysiske aktiviteter. Vi har snudd oss rundt og tenkt litt utenfor boksen og kommet til at vi ønsker å teste ut hvordan digitale foredrag for betalende medlemmer vil kunne skape et tilbud og samle bryggefolket på en ny måte, selv uten å fysisk kunne møtes i større forsamlinger. Vi tar vår del av dugnaden.

På fylkeslagets nettsider norbrygg.no/vestfold vil du finne en oppdatert oversikt over alle planlagte arrangementer. Alle arrangementer vil også bli kunngjort på Vestfold-delen av Norbrygg-forumet og til høyre på hjemmesiden til Norbrygg.

Vi vil fortsatt gjerne høre fra deg. Har du tips, ideer, forslag eller ønsker er det kjærkommen tilbakemelding for å kunne tilby det rette for våre medlemmer. Tilbakemeldinger kan sendes til vestfold@norbrygg.no. Henvendelser relatert til medlemskap sendes til medlemsavdelingen på medlem@norbrygg.no eller se informasjon på norbrygg.no/medlemsinformasjon.


2. Planlagte aktiviteter

I april ser vi på å arrangere et digitalt ølkurs. Vi har fått en foredragholder til å gå gjennom en øltype, og basere seg på konseptet med at du kjøper inn eller har selv to forskjellige varianter av en ølstil. Det smakes i "studio" og du gjør det samme hjemme. Videre ønsker vi å tilby mer teori om malt, og vil ha en foredragholder som drar oss gjennom det med malt og du kan stille spørsmål under veis på alle foredrag. Vi ønsker også å prøve ut mer mot teknologi og ølbrygging.

3. Styremøte i mars

Styret har avholdt et digitalt styremøte den 30.03.2020 og et par digitale arbeidsmøter.

Se Vestfolds forumside for referat.

4. Lokal spørreundersøkelse.

Vi ønsker også å bli mer kjent med medlemsmassen og hva som interesserer den enkelte. Derfor har vi laget en enkel lokal spørreundersøkelse for å få litt mer innblikk i temaer vi skal se på videre.

Ta en titt på diskusjonstråden på forum "Vestfold fylkeslag" ved å klikke her og gi oss din tilbakemelding.:)


Stay home – stay safe
Fortsett å holde avstand, vaske hender ofte og vær hjemme. Vi gjør dette for dem vi er glad i. Vi oppfordrer deg på nytt til å vise omsorg og omtanke for dem rundt deg, og samtidig tenke over hvor og når du drikker. Nå er det kanskje bedre å ta en telefon til noen du kjenner, enn å ta en ekstra øl.

God påske!

Påskebryggerhilsen fra styret i Norbrygg Vestfold

Personvern

Norbrygg tar personvern alvorlig, og har derfor gjort tiltak for å være i tråd med The General Data Protection Regulation (GDPR). Her finner du litt informasjon om hvordan du kan få innsyn i de opplysningene vi har om deg, avmelde deg av nyhetsbrev, og hvordan du kan få slettet de om du ønsker.
 
Topp