1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Nyopprettet facebookgruppe for humledyrkere

En tråd i 'Råvarer' startet av Nidveg, 8 Apr 2017.

 1. Nidveg

  Nidveg
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Hei, i fjor møtte jeg en del vordende og værende humledyrkere på hjemmebryggerhelga, og snakket med flere om å opprette et nettverk for humledyrkere. Norbryggforumet er en fin møteplass, men kanskje ikke det beste stedet for å diskutere allslags botaniske detaljer omkring humlevekst. Har derfor opprettet gruppa med det fengende navnet "Humledyrking i Norge: møteplass for Norges humledyrkere" (jeg veit, det burde så klart vært mye lengre).

  Alle på facebook med interesse for humledyrking bes melde seg inn. Målet med gruppa er kunnskapsformidling, og kloneutveksling. Med litt flaks blir det litt enklere for folk å sette i gang, og utveksle info, tips og erfaring rundt humledyrking.

  LINK: https://www.facebook.com/groups/233200323752763/

  Foreløpig helt dødt, men bare å melde seg inn. Inntil det blir problematisk forblir gruppa åpen, uten regler. Imidlertid fint om folk oppfører seg nogenlunde sivilisert, etc.
   
  msevland, Jørgen O, Bbrygg og 3 andre liker dette.

Del denne siden