N
Noget Undergjæret
Var forøvrig nylig en diskusjon på samme emne på homebrewtalk.com. Tråden strekker seg over 15 sider og det ble ingen konklusjon. Alle tipsene over ble nevnt, pluss noen fler som klorid/sulfat forhold og pH
Ifølge amerikanerne skulle det være spesielt bra munnfølelse i øl fra Hill Farmstead Brewery, sjefsbryggeren der holdt kortene tett inntil brystet når det gjaldt vannbehandlingen ved bryggeriet,
"Well, Shaun responded, but he wasn't terribly forthcoming: "All of our beers have a unique profile - and each are adjusted accordingly. Some are heavier on sulfate, some less. All have chloride. It's a process of trial and error to achieve that which best suits your taste.'"
Virker som dette er mere kunst enn vitenskap
Ifølge amerikanerne skulle det være spesielt bra munnfølelse i øl fra Hill Farmstead Brewery, sjefsbryggeren der holdt kortene tett inntil brystet når det gjaldt vannbehandlingen ved bryggeriet,
"Well, Shaun responded, but he wasn't terribly forthcoming: "All of our beers have a unique profile - and each are adjusted accordingly. Some are heavier on sulfate, some less. All have chloride. It's a process of trial and error to achieve that which best suits your taste.'"
Virker som dette er mere kunst enn vitenskap