Blir noe i denne gata her:
Recipe:
by lia
	
Brewdate: 11.10.2011
Batchsize liters : 20
	
Style : American Pale Ale
   
Maris Otter - Thomas Fawcett 		4000gr 	
Smoked Malt 		                         200gr
Wheat Malt - Weyermann 		         500gr
Crystal Malt - 40L 		                 400gr
Chinook 13% 		                           18gr - 90min
 	
Centennial 10,5%                                  20gr - 15min 	
Centennial 10,5%                                  20gr -  5min
Centennial 10,5%                                  20gr -  0min
Irish moss 		 	                           15 mins 	
Yeast Nutrient 			                   15 mins 	
WLP002 - English Ale 		                  ? liters slurry 
	
Mashing steps :
Name 	   Temp 	Duration 	
Mash inn 	   60 		
Alpha/Beta   67    	60min	
Alpha 	  72   	15min 	
Mash out 	  78 	        10min 	
	
Fermentaition :
Primary 	20¤C 	12 days
Har tatt utgangspunkt i Nøgne Ø sin Pale Ale, byttet Northern Brewer med Chinook og lagt til litt røkt malt.
Litt usikker på mengen Smoked malt, vil bare ha ett ørlite hint av den!
Noen kommentarer ang dette?