Er ikke helt sikker på at jeg er enig med deg i det, vil tru at et mørkt kraftig øl som bokk eller bayer skulle passe fortreffelig. Du kan også la steika koke i øl etter bruning, vet at mange koker den i melk men øl gjør susen her også :yes:Svein Erik skrev:Du bør egentlig si til oppdragsgiver at en god rødvin passer mye bedre til reinsdyrsteik!
Svein-H skrev:Jeg ville satset på en mørk belgisk ale til reinkjøttet når det skal stekes. det vil balansere dette godt. Da har du både sødme, bitterhet og ikke minst godt med kullsyre. Et annet alternativ kan være en bayer. Denne fungerer godt til det meste av kraftige kjøttretter.
En barlywine til dessert? Det er en dessert i seg selv :skitbra:
Stian B skrev:Mange gode forslag her, Porter , wit, bayer, brown, pale ale...
Føler selv at en wit kan bli krasj til en reinstek pga viltsausen. Men kan være på jordet der, for wit er snadder til det meste
Stian B skrev:Meget risky.. Men skal ta utfordringen :help:
Tror jeg er overbevist om at en pale ale er den som kan være tryggest for å servere til mange.
Har veldig lyst å prøve meg på en "obama honey porter" til desserten.
Noen som har en god oppskrift på pale ale og porter? 50 liter pale ale og 25 liter porter.
Takk for alle innspill