1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Øldommerkurs i Grimstad 6. og 7. februar

En tråd i 'Styret informerer' startet av Per Øyvind Arnesen, 5 Jan 2016.

 1. Per Øyvind Arnesen

  Per Øyvind Arnesen
  Expand Collapse
  NM-arrangør

  Bosted:
  Krokkleiva
  Dommmerkomiteen holder dommerkurs i Olbrygging.nos lokaler i Grimstad 6. og 7. februar 2016. Det starter kl. 10 begge dagene, og er ferdig kl. 16 lørdag og kl. 15 søndag.

  Vi har vært så heldige å få låne lokalene til Olbrygging.no i Østerskogen 55 på Østerhus i Grimstad. På lørdag etter kurset er det praktisk trening på et egnet skjenkested.

  Deltagerne oppfordres til å ta med eksempler på hjemmebrygg som noe har gått skeis med (eller noe som er veldig godt). Vi må da ha nok til at alle kan få smake, så du må ta med minst 2 liter (kanskje mer hvis det blir veldig mange, det opplyser vi da om på forhånd).

  Påmelding skjer ved å fylle ut følgende skjema:

  https://norbrygg.hoopla.no/sales/1356866336/

  Kurset er gratis for Norbryggmedlemmer, og du må være medlem for å delta. Norbrygg forventer også at alle som deltar på kurs stiller til eksamen og bidrar til bedømming av øl i Norbryggsammenheng. Blir det flere påmeldte enn plasser vil vi ta en utvelgelse blandt de påmeldte – alle får beskjed i god tid før kursstart.

  NB, eksamen er torsdag 11. februar kl. 18, så det er meget kort tid til eksamen. Pensum kan finnes her, start å lese på dette før kurset.

  Tusen takk til olbrygging.no som låner oss lokalene!
   
  maasa2k, Olbrygging.no, Craso og 4 andre liker dette.

Del denne siden