hei!
Jeg har kikket litt inne på beersmith2, og veldig mange av oppskriftene har 2 stegs gjæring. Som feks denne:
Ale, Two Stage
Type: Two Stage
Primary
Primary Time: 4.0 days
Temperature: 19.4 C - 19.4 C
Secondary
Secondary Time: 10.0 days
Temperature: 19.4 C - 19.4 C
Age/Store
Age for: 30.0 days
Temperature: 18.3 C - 18.3 C
Notes:
Er dette det samme som kalles omstikking? Og må dette gjøres? Evnt hvorfor?
Jeg har kikket litt inne på beersmith2, og veldig mange av oppskriftene har 2 stegs gjæring. Som feks denne:
Ale, Two Stage
Primary
Primary Time: 4.0 days
Temperature: 19.4 C - 19.4 C
Secondary
Secondary Time: 10.0 days
Temperature: 19.4 C - 19.4 C
Age/Store
Age for: 30.0 days
Temperature: 18.3 C - 18.3 C
Notes:
Er dette det samme som kalles omstikking? Og må dette gjøres? Evnt hvorfor?