Aleksander_B
Dommer
Brygg #2 er under planleggingsfasen, og jeg har bestilt inn følgende for å lage en pilsner:
Mengde:
Muntons LME 1,8kg x 2 3,6kg
Saaz 4,0% 40g
Hellertau Mittelfrüh 4,3% 40g (20g ved 15 min, 20g ved 1 min restereden koketid)
Saflager S-23 11.5g
Volum= 25 liter.
IBU=35
OG= 1,048 (Bør ligge rundt dette)
FG= 1,009
Har også bestillt 1kg med pilsnermalt 3 EBC. tenkte å meske dette kiloet i forkant. Bare for å eksperimentere.
Håper å få noen innslag fra dere.
*Måtte redigere oppskriften for å få ønsket IBU. (Dersom jeg ikke har regnet riktig, kan noen hjelpe meg å rette forholdet i humlen?)
Mengde:
Muntons LME 1,8kg x 2 3,6kg
Saaz 4,0% 40g
Hellertau Mittelfrüh 4,3% 40g (20g ved 15 min, 20g ved 1 min restereden koketid)
Saflager S-23 11.5g
Volum= 25 liter.
IBU=35
OG= 1,048 (Bør ligge rundt dette)
FG= 1,009
Har også bestillt 1kg med pilsnermalt 3 EBC. tenkte å meske dette kiloet i forkant. Bare for å eksperimentere.
Håper å få noen innslag fra dere.
*Måtte redigere oppskriften for å få ønsket IBU. (Dersom jeg ikke har regnet riktig, kan noen hjelpe meg å rette forholdet i humlen?)