Hei. Her kommer et spørsmål fra en helt fersk "brygger".
Takker forresten for ett fabelaktig forum for oss som har brygging som hobby, med ingen hemmeligheter sånn som det ofte er i denne bransjen.
Er på jakt etter en oppskrift (kloning) på en av Spendrup sine dortmonder eller noe i nærheten , med andre ord Mariestad Export. Det eneste jeg vet er at det er brukt en malt som er en anelse brendt og at det er humle fra tyske Perle og Spalter Select.
Mvh Jan S
[Splittet ut av opprinnelig tråd av moderator.]
Takker forresten for ett fabelaktig forum for oss som har brygging som hobby, med ingen hemmeligheter sånn som det ofte er i denne bransjen.
Er på jakt etter en oppskrift (kloning) på en av Spendrup sine dortmonder eller noe i nærheten , med andre ord Mariestad Export. Det eneste jeg vet er at det er brukt en malt som er en anelse brendt og at det er humle fra tyske Perle og Spalter Select.
Mvh Jan S
[Splittet ut av opprinnelig tråd av moderator.]