Oppskrift på 7 Fjell Ginger Ninja?

Det er flere år siden jeg har fått brygget øl, men har den siste tiden prøvd å lage noen mindre batcher med ingefærøl i håp om å komme nærme noe ala 7 Fjell sin Ginger Ninja, men enn så lenge har det vært lite som ligner.

Er det noen som har en oppskrift på noe lignende? Det er kanskje spesielt gjæren som er problemet. Jeg har prøvd å lage gingerbug fra start, men den første gav ingen gjæring og den andre gav fullstendig utgjæring på en uke. Jeg heller derfor mot å heller kjøpe noe gjær, men vet ikke hva som vil passe til en ingefærøl.

På forhånd takk!
 
Det er flere år siden jeg har fått brygget øl, men har den siste tiden prøvd å lage noen mindre batcher med ingefærøl i håp om å komme nærme noe ala 7 Fjell sin Ginger Ninja, men enn så lenge har det vært lite som ligner.

Er det noen som har en oppskrift på noe lignende? Det er kanskje spesielt gjæren som er problemet. Jeg har prøvd å lage gingerbug fra start, men den første gav ingen gjæring og den andre gav fullstendig utgjæring på en uke. Jeg heller derfor mot å heller kjøpe noe gjær, men vet ikke hva som vil passe til en ingefærøl.

På forhånd takk!
Vanlighvis kan du finne oppskriften til 7 Fjell sine øl dersom du scanner QR koden som er på flasken.
F.eks: https://www.7fjellbryggeri.com/recipe/brewourgamlehaugenoldalevintage2014/

Men Ginger Ninja er ikke en øl, derimot en smaksatt alkoholdrikk: https://www.7fjellbryggeri.com/recipe/brewourgingerninja/
Så her er det bare å teste ut ingefæravkok og sprit.
 
Vanlighvis kan du finne oppskriften til 7 Fjell sine øl dersom du scanner QR koden som er på flasken.
F.eks: https://www.7fjellbryggeri.com/recipe/brewourgamlehaugenoldalevintage2014/

Men Ginger Ninja er ikke en øl, derimot en smaksatt alkoholdrikk: https://www.7fjellbryggeri.com/recipe/brewourgingerninja/
Så her er det bare å teste ut ingefæravkok og sprit.
Takk for svar! Jeg var faktisk helt sikker på at denne var fermentert pga. bunnfall i flasken, men da er det nok bare "fruktkjøtt" fra ingefæren. :)

Det er likevel fermentert ingefærøl som jeg ønsker å lage (både for alkohol og kullsyre), og problemstillingen er derfor likevel ikke besvart. Er det noen som har et forslag til en gjær som kan brukes til ingefærøl? Det er fint om den ikke gjærer helt ut slik at ølen får god sødme og en passelig mengde alkohol.
 
Tilbake
Topp