Oppskrift

Har rydda og vil ha bort litt rester. Trenger hjelp til oppskrift, bruker speidel 2ol, tenker då å bruke 6kg malt. Har dette:
Pale malt, rikelig
Chokolate, 200g
Crystal, 80g
Mittelfru 2,7% 300g
Chinook 11,7% 150g
Safale 2pk.
Takker for all hjelp!
 
Sist redigert:
Har rydda og vil ha bort litt rester. Trenger hjelp til oppskrift, bruker speidel 2ol, tenker då å bruke 6kg malt. Har dette:
Pale malt, rikelig
Chokolate, 200g
Crystal, 80g
Mittelfru 2,7% 300g
Chinook 11,7% 150g
Safale 2pk.
Takker for all hjelp!
Hvilken Safale?
 
Du fikk lite respons på denne. Kommer jeg med et forslag så våkner gjerne menigheten:)

-6kg? pale malt, OG 1.055-1.060
40g Crystal 10min
10g Chinook 10min
40g Crystal tørr
10g Chinook tørr
40-50g? Chinook 60 min (til BU/GU ca 0,8)
2 pk 05, pitch på 14C. Holdes slik. Opp til 18C tredje dag.

-Har ikke brukt Crystal, så erfaringen er en smule mangelfull:)
Tipper Chinook lett kan dominere.
 
Joda det er jo en humle også, men TS har lagt ved AA ved de andre humlene, så jeg tipper denne er malt?
 
Ble lurt av mengden. Tenkte ikke på malt med bare 80g.
Så da må du selvfølgelig se bort fra det ovenfor.
Det blir vel nesten en smash da, med de 80g crystal som ekstra.
 
En Chinook Brown IPA, 5,8 kg pale, sjoko og Crystal, (OG 1.070)
30 g @10min, 30g @ 1min, 30g tørrhumle
xx g 60min til 65-70 IBU

Mittelfru gjemmer du til noe annet :)
 
Tilbake
Topp