Tok akkurat en kikk på noken flasker som har stått ca 1 veke, og vart litt skremt. Ser ut som om det er full stormgjæring i en del av flaskene.
FG var på 1013, hadde stått 12 dager på gjæringskar. Tilsatte 6g per liter. Ved en tilfeldighet var vi litt tomme for flasker, så det vart brukt f.eks. en halvliters brusflakse. Lette litt på korken, og der var det fart ja....
Finns det noken triks for å roe ned gjæringen? Dersom dette blir bomber, kor ille blir det? Er det korken som spretter eller kan flaskene ryke?
FG var på 1013, hadde stått 12 dager på gjæringskar. Tilsatte 6g per liter. Ved en tilfeldighet var vi litt tomme for flasker, så det vart brukt f.eks. en halvliters brusflakse. Lette litt på korken, og der var det fart ja....
Finns det noken triks for å roe ned gjæringen? Dersom dette blir bomber, kor ille blir det? Er det korken som spretter eller kan flaskene ryke?