Skal til å tappe en APA, første brygget jeg har laget med fersk gjær, og oppdaget at FG bare er på 1.002
Brukte Wyeast 1056 American Ale, og lagde starter på 1,5 liter som jeg pitcet hele. Brukte også oksygen i vørteren.
Regnet med en FG på 1.017 siden Beercalc oppgir det som "standard".
Lurer på om jeg har opplevd min første infeksjon?
Merker ikke noen fæle usmaker på dette, bare sterkt liksom.
Gjæringsforløpet så bra og riktig ut underveis, kontrollert temp på 20 grader i mesken hele tiden. Stått 14 dager.
Brukte Wyeast 1056 American Ale, og lagde starter på 1,5 liter som jeg pitcet hele. Brukte også oksygen i vørteren.
Regnet med en FG på 1.017 siden Beercalc oppgir det som "standard".
Lurer på om jeg har opplevd min første infeksjon?
Merker ikke noen fæle usmaker på dette, bare sterkt liksom.
Gjæringsforløpet så bra og riktig ut underveis, kontrollert temp på 20 grader i mesken hele tiden. Stått 14 dager.