kokkenrolv
Norbrygg-medlem
Satt en ny runde med Husets Pale Ale forrige tirsdag med S-05. Brukte som vanlig 50w varmekabel med UT-200, startet på 18grader og økte til 20 i løpet av 4 dager. Gjæringen har gått som normalt, og var begynt å dabbe av søndag kveld. Da jeg kom hjem fra jobb i går kveld ser jeg at UT-200 hadde hengt seg opp, og temperaturen i gjæringskaret lå på 34,5.
Regner med all gjær er ødelagt. Spørsmålet er; vil det være en ide å tilsette mer gjær? Event. sammen med sukker?
Har søkt iherdig både på dette forumet og andre, samt i div. bøker, men har ikke funnet noen pekepinn på hva jeg bør gjøre.
Noen forslag?
Regner med all gjær er ødelagt. Spørsmålet er; vil det være en ide å tilsette mer gjær? Event. sammen med sukker?
Har søkt iherdig både på dette forumet og andre, samt i div. bøker, men har ikke funnet noen pekepinn på hva jeg bør gjøre.
Noen forslag?