Pick a brewer's brain

Hvordan lager du oppskrifter fra bunnen av (og faktisk vet hva du gjør)? Hva slags spennende ingredienser kan du bruke i øl? Det finnes et hav av gjærtyper - hvordan skal du håndtere og bruke de forskjellige typene? Dette - og mye mer - svarer Rune Karlsen på torsdag 29. oktober.

Rune er en erfaren hjemmebrygger og jobber som brygger hos Nøgne Ø. Denne kvelden er vi i Runes garasjebryggeri på Brekka utenfor Arendal. Han har bygget sitt eget bryggeri, så her blir det god anledning for "mekkere" til å få tips. Her blir det også åpent forum, så det er bare å fyre løs med det du har av spørsmål. Det spiller ingen rolle om du har erfaring med hjemmebrygging eller ikke - dette arrangementet, som er gratis, er for absolutt alle. Og ta gjerne med deg en venn eller to.

Kort fortalt: Dette blir en kjempehyggelig kveld med ølnerding på høyt nivå. Velkommen skal du være!

https://www.facebook.com/events/423312587870044/

Er det noe du lurer på, eller har du innspill til noe Rune skal ta opp? Fyr løs i kommentarfeltet på Facebook.

Har folk lyst på mat, så kan vi fyre opp en kjele med wienerpølser (som vi spleiser på). Gi beskjed i kommentarfeltet på Facebook dersom du er klar for pølse i brød.

Litt om hvordan du kommer deg til Runes garasjebryggeri: Hvis du tar buss, så gå av på busstoppet på Brekka (der politiet liker å ha kontroller). Derfra er det cirka én kilometer å gå. Bruk for eksempel www.gulesider.noog tast inn Brekka som startsted og Sagemoveien 128 (Arendal) som stoppsted.
 
Tilbake
Topp