Etter 17 dager har pilsen gjæra ned til 1014. Kunne ønske meg den litt lenger ned, men kan vel bare slappe av ikke bekymre meg med en hjemmebrygget øl. Har gjæra på 9-10 grader, og øker tempen for å se om det hjelper. Er jeg helt poco loco om jeg setter den til 20 grader i 3-4 dager før jeg fater den og kaldlagrer?
Pils 48 L etter kok
9 kg pilsmalt
1 kg lys munchener
125 hallertauer mittelfruh 5% 60 min ca 35 IBU
175 gram hallertauer mittelfruh 0 min.
1056 i SG
WLP802 tsjekkisk gjær 900 milliarder gjærceller (håndtelt).
Pils 48 L etter kok
9 kg pilsmalt
1 kg lys munchener
125 hallertauer mittelfruh 5% 60 min ca 35 IBU
175 gram hallertauer mittelfruh 0 min.
1056 i SG
WLP802 tsjekkisk gjær 900 milliarder gjærceller (håndtelt).