Av forskjellige grunner, ingen som er gode, har jeg ikke fulgt opp bryggingen av min første pils. Brygget en finfin vørter og satt på 10 grader i gjæringsskap, men der har den nå stått i seks uker. Dette er vel ikke helt etter boka, samtidig har jeg jo latt ales gjære i 4-5 uker uten at det har gått galt.
Hvordan ville dere gått frem herfra? Jeg tenker noe sånt som dette
1) Tappe på fat med sukkerlake
2) La fatet stå i kjelleren (er vel rundt 18C der) frem til søndag
3) Sette fatet i kjøleskapet på 4C og la det stå der i 4 uker
4) Invitere venner og drikke 20L øl
Vil dette fungere greit?
Hvordan ville dere gått frem herfra? Jeg tenker noe sånt som dette
1) Tappe på fat med sukkerlake
2) La fatet stå i kjelleren (er vel rundt 18C der) frem til søndag
3) Sette fatet i kjøleskapet på 4C og la det stå der i 4 uker
4) Invitere venner og drikke 20L øl
Vil dette fungere greit?