Hallo.
Jeg har opp igjennom drukket anseelige mengder øl fra Thisted Bryghus i Danmark. De har mye godt øl og det blir enda bedre da jeg flere ganger har fått sitte på pub med Kent som er Brygmester på Thisted. De brygger flere øl som i tillegg til humle innholder Pors. Sitter akurat nå med en Porse Bock. Veldig snasen øl. Kunne selvfølgelig prøvd å loppe Kent for koen oppskrifter en prøver her om det er noen som har erfaring med bruk av Pors enten i fersk eller tørket tilstand?
Kom gjerne med innspill.
Sabeltann.
Jeg har opp igjennom drukket anseelige mengder øl fra Thisted Bryghus i Danmark. De har mye godt øl og det blir enda bedre da jeg flere ganger har fått sitte på pub med Kent som er Brygmester på Thisted. De brygger flere øl som i tillegg til humle innholder Pors. Sitter akurat nå med en Porse Bock. Veldig snasen øl. Kunne selvfølgelig prøvd å loppe Kent for koen oppskrifter en prøver her om det er noen som har erfaring med bruk av Pors enten i fersk eller tørket tilstand?
Kom gjerne med innspill.
Sabeltann.