Finfyr
Norbrygg-medlem
Hei. Mitt første innlegg her, og om problemene fortsetter slik som nå, så blir det mange innlegg...
Vi hadde problemer med at gjæringen stoppet opp, så etter en uke hadde vi 1040 omtrent. Vi skulle ned på 1014, og tok for moro skyld å økte temperaturen i gjæringshuset.
Nå har det skjedd ting i dunkene, og vi har fått 1014 som vi i utgangspunktet var ute etter.
Det er tydelig at tempen har blitt for lav den første uken, så gjæringen har stoppet opp. Men tydeligvis har den kommet igang igjen?
Som dere forstår, vi er nybegynnere. Spørsmålet er om det er noe poeng i å bruke tid på å flaske dette ølet?
Vi hadde problemer med at gjæringen stoppet opp, så etter en uke hadde vi 1040 omtrent. Vi skulle ned på 1014, og tok for moro skyld å økte temperaturen i gjæringshuset.
Nå har det skjedd ting i dunkene, og vi har fått 1014 som vi i utgangspunktet var ute etter.
Det er tydelig at tempen har blitt for lav den første uken, så gjæringen har stoppet opp. Men tydeligvis har den kommet igang igjen?
Som dere forstår, vi er nybegynnere. Spørsmålet er om det er noe poeng i å bruke tid på å flaske dette ølet?