Hei dere.
Jeg tenker og bruke opp rester av malt og humle jeg har liggende.
Og da spør jeg dette supre forumet om hjelp til og lage oppskriften slik at det blir best mulig. Øl Blir det jo uansett :yes: men...
Jeg ser for meg en overgjæret øl. Volum liter 25+/- alkohol ca 5.5%
Dette er noe av det jeg har tilgjengelig:
6000g Pilsner malt 3EBC
700g Pale Ale malt 7EBC
700g Cara Malt 37EBC
500g Cara Red malt 40EBC
400g Mørk Crystal Mat 300EBC
500g Chockolate Malt 800EBC
80g Magnum 14,5
80g Fuggles 5.1%
60g Hallertau Tradition 4,8%
Kan godt kjøpe en pk eller to med dertil passende humle dersom det ikke er noe som matcher godt her
Gjær: Kjøpes-- Overgjæret
Håper på hjelp som "smaker godt"
Jeg tenker og bruke opp rester av malt og humle jeg har liggende.
Og da spør jeg dette supre forumet om hjelp til og lage oppskriften slik at det blir best mulig. Øl Blir det jo uansett :yes: men...
Jeg ser for meg en overgjæret øl. Volum liter 25+/- alkohol ca 5.5%
Dette er noe av det jeg har tilgjengelig:
6000g Pilsner malt 3EBC
700g Pale Ale malt 7EBC
700g Cara Malt 37EBC
500g Cara Red malt 40EBC
400g Mørk Crystal Mat 300EBC
500g Chockolate Malt 800EBC
80g Magnum 14,5
80g Fuggles 5.1%
60g Hallertau Tradition 4,8%
Kan godt kjøpe en pk eller to med dertil passende humle dersom det ikke er noe som matcher godt her
Gjær: Kjøpes-- Overgjæret
Håper på hjelp som "smaker godt"