Rugbrød i øl

loebrygg

Norbrygg-medlem
Hvordan hadde det vært å mesket en skive godt ristet dansk rugbrød uten skorper
Så man slipper å kjøpe masse rugmalt til en enkelt bach som man kanskje ikke får brukt opp?
 
Det står:

-Du må kjøpe minimum 1 kg for å kunne velge dette produktet

men det betyr kanskje at jeg kan kjøpe 300g rug da og 1000g crystal som jeg jo bruker mye oftere, eller?
 
1 kg rug er ikke allverden å sitte inne med.

Du kan feks lage en fantastisk Rug pale ale.. ;)

EDIT: Ellers kan du levere inn hele oppskriften på Bryggselv så får du så mye malt du trenger til den oppskriften.
 
Det sies at rugmalt har ganske forskjellige egenskaper i forhold til hel rug, så du bør absolutt gå for skikkelig rugmalt. Rugbrødet har også en litt salt, kanskje til og med olje.

Rugmalt er ellers ikke vanskelig å bli kvitt. Nøgne Ø bruker det jo i en ganske fantastisk porter, og rIPA er jo nesten en egen genre. Nam, nam.
 
Det med rugbrød var kanskje mer bare et tankeeksperiment, tenkte litt på sånn pumpelnickel brød, det består vel hovedsaklig av ren rug og ikke så mye fettstoffer og annet
men det jeg er mer interessert i er hvordan denne løsvekts ordningen til Bryggselv fungerer?
 
Tilbake
Topp