Nå er alt ølen satt til gjæring, OG ble lavere enn jeg forventet og jeg glemte faktisk å ha i sukkeret ved slutten avkok.
OG ble 1,038
IBU ble 22
Med 85% utgjæring så får jeg 4,5%, og ønsket mitt var en lett øl- rundt 4,5-5% som da blir frisk og skal passe godt til reker.
Bør jeg tilsette sukker for å få opp alkohol/utgjæring- eller kan jeg bare la det stå til og satse på at den klarer å gjære ned? Satt en starter forresten- og gjæren jeg brukte var WLP saison II.
OG ble 1,038
IBU ble 22
Med 85% utgjæring så får jeg 4,5%, og ønsket mitt var en lett øl- rundt 4,5-5% som da blir frisk og skal passe godt til reker.
Bør jeg tilsette sukker for å få opp alkohol/utgjæring- eller kan jeg bare la det stå til og satse på at den klarer å gjære ned? Satt en starter forresten- og gjæren jeg brukte var WLP saison II.