1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Senke temp midt i gjæringen

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av -Tormod-, 3 Des 2018.

  1. -Tormod-

    -Tormod-
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Satte en IPA i gjæringsskapet i går, satte temp på 17.5 grad og det bobler bra i gjærlåsen nå (2pk us-05). Har også lyst til å lage en lysere ale de nærmeste dagene hvor jeg gjærer med Nottingham på 15 grader. Hvordan vil dette påvirke IPAen som allerede står i gjæringsskapet? Tåler us-05 15 grader etter stormgjæring?
     
  2. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    Ta us-05 ut av skapet evt?
     
  3. -Tormod-

    -Tormod-
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    *klask i panna. Rommet holder rundt 18-19 grader tenker jeg. Og når den værste gjæringa har roet seg så bør vel det går greit.
     
    Mc., LarsUlv og erikraude liker dette.

Del denne siden