Hei,
Speidel Braumeister sirkulerer nedenfra og opp under meskingen, mens de fleste andre systemer (Grainfather, BB Auto etc) sirkulerer ovenfra og ned (trekker vørter fra bunn og dusjer over på toppen).
De fleste hjemmesnekrede systemer sirkulerer jo også på denne måten, med vørter ut fra bunn og tilbake igjen på topp. For så å la tyngdekraften gjøre jobben.
Hva er da årsaken til at Speidel har valgt en løsning som virker å være litt stikk imot all annen praksis?
Har deres løsning med nedenfra og opp noen åpenbare fordeler kontra den tradisjonelle ovenfra og ned måten? Regner med at Speidel har en klar tanke med hvorfor de har valgt å gjøre på sin måte.
Nysgjerrig på dette. Regner med at det er noen her som vet
Speidel Braumeister sirkulerer nedenfra og opp under meskingen, mens de fleste andre systemer (Grainfather, BB Auto etc) sirkulerer ovenfra og ned (trekker vørter fra bunn og dusjer over på toppen).
De fleste hjemmesnekrede systemer sirkulerer jo også på denne måten, med vørter ut fra bunn og tilbake igjen på topp. For så å la tyngdekraften gjøre jobben.
Hva er da årsaken til at Speidel har valgt en løsning som virker å være litt stikk imot all annen praksis?
Har deres løsning med nedenfra og opp noen åpenbare fordeler kontra den tradisjonelle ovenfra og ned måten? Regner med at Speidel har en klar tanke med hvorfor de har valgt å gjøre på sin måte.
Nysgjerrig på dette. Regner med at det er noen her som vet