stenkarlsen
Norbrygg-medlem
Har brygget en wit ei gang, og den syntes jeg dessverre ikke ble allverdens. Prøver meg på en weissbier nå som jeg har litt mer kontroll... Hadde vært greit å fått noen innspill om jeg treffer her...? Er dette innafor med tanke på en "tradisjonell" hveteøl?
Volume: 23.00 l
Estimated OG: 1.049 SG
Estimated Color: 7.3 EBC
Estimated IBU: 13.4 IBUs
Brewhouse Efficiency: 80.00 %
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4.60 g Kalsiumsulfat (CaSO4) (Mash 60.0 mins) Water Agent 1 -
2.30 g Kalsiumklorid (CaCl2) (Mash 60.0 mins) Water Agent 2 -
1.00 tbsp pH 5.2 Stabilizer (Mash 60.0 mins) Water Agent 3 -
2.66 kg Wheat Malt, Ger (5.0 EBC) Grain 4 60.0 %
1.77 kg Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC) Grain 5 40.0 %
30.00 g Hallertauer [4.00 %] - Boil 60.0 min Hop 6 13.4 IBUs
1.00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) Fining 7 -
1.00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15.0 mins) Other 8 -
1.0 pkg Hefeweizen Ale (White Labs #WPL300 9 -
Meskes på 67 grader i 90 minutter.
Kokes 90 minutter.
1 liters starter.
Gjæres på 17 dager i 7 dager, og 19 grader i 7 dager.
Volume: 23.00 l
Estimated OG: 1.049 SG
Estimated Color: 7.3 EBC
Estimated IBU: 13.4 IBUs
Brewhouse Efficiency: 80.00 %
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4.60 g Kalsiumsulfat (CaSO4) (Mash 60.0 mins) Water Agent 1 -
2.30 g Kalsiumklorid (CaCl2) (Mash 60.0 mins) Water Agent 2 -
1.00 tbsp pH 5.2 Stabilizer (Mash 60.0 mins) Water Agent 3 -
2.66 kg Wheat Malt, Ger (5.0 EBC) Grain 4 60.0 %
1.77 kg Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC) Grain 5 40.0 %
30.00 g Hallertauer [4.00 %] - Boil 60.0 min Hop 6 13.4 IBUs
1.00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) Fining 7 -
1.00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15.0 mins) Other 8 -
1.0 pkg Hefeweizen Ale (White Labs #WPL300 9 -
Meskes på 67 grader i 90 minutter.
Kokes 90 minutter.
1 liters starter.
Gjæres på 17 dager i 7 dager, og 19 grader i 7 dager.