Jeg er nybegynner på fat og trenger derfor råd om hvor høyt trykk jeg bør bruke når jeg skal skjenke ølet.
Øl 1:karbonert naturlig til ca 1,5 vol CO2. Jeg ønsker å servere ølet ved ca 8-9 °C
Øl 2:karbonert naturlig til ca 2,5 vol CO2. Jeg ønsker å servere ølet ved ca 8-9 °C
Øl 3 (planlagt, ikke brygget enda): karboneres naturlig eller kunstig til ca 2,5 vol. Skal skjenkes ved 4 °C
Bruker flexi-tap med med ca 1 m lang ølslange.
Øl 1:karbonert naturlig til ca 1,5 vol CO2. Jeg ønsker å servere ølet ved ca 8-9 °C
Øl 2:karbonert naturlig til ca 2,5 vol CO2. Jeg ønsker å servere ølet ved ca 8-9 °C
Øl 3 (planlagt, ikke brygget enda): karboneres naturlig eller kunstig til ca 2,5 vol. Skal skjenkes ved 4 °C
Bruker flexi-tap med med ca 1 m lang ølslange.