Slangedimensjon/lengde

Hei. Etter alt for mye flasking har jeg bestemt meg. Det blir fat og øleskap, koste hva det koste vil !
Har lest litt rundt, og tror jeg har fått en noen lunde brukbar forståelse når det kommer til karbonering, tabeller, trykk, temperatur osv.
Det jeg lurer på er: Bruker dere en slangelengde/dimmensjon til alle øltyper, eller bytter dere fra f.eks Stout til Lager (grovt eksempel).
Jeg tenker å lage meg et lite kjøleskap med en benkeplate og to tappetårn på toppen (standard kegerator/øleskap). Da med en kran til mørkere typer (stout, porter osv), og en kran til lysere typer (Pale Ale, IPA, Kölsch, bitter osv.).

Det finnes jo tusenvis av kegeratorer av samme type rundt om kring, hva gjør dere ? og hvilken dimmensjon/lengde bruker dere ?
 
Hei. Etter alt for mye flasking har jeg bestemt meg. Det blir fat og øleskap, koste hva det koste vil !
Har lest litt rundt, og tror jeg har fått en noen lunde brukbar forståelse når det kommer til karbonering, tabeller, trykk, temperatur osv.
Det jeg lurer på er: Bruker dere en slangelengde/dimmensjon til alle øltyper, eller bytter dere fra f.eks Stout til Lager (grovt eksempel).
Jeg tenker å lage meg et lite kjøleskap med en benkeplate og to tappetårn på toppen (standard kegerator/øleskap). Da med en kran til mørkere typer (stout, porter osv), og en kran til lysere typer (Pale Ale, IPA, Kölsch, bitter osv.).

Det finnes jo tusenvis av kegeratorer av samme type rundt om kring, hva gjør dere ? og hvilken dimmensjon/lengde bruker dere ?
Jeg bruker 3m x 3/16" på alle mine 4 kraner og det funker bra.
 
Tilbake
Topp