1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Sluttet å popple i gjærlåsen

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Strupneset, 24 Mar 2015.

  1. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Da skal jaggu jeg sette en kald batch med farris, skru opp tempen og røre litt oppi der, for da får jeg farris med alkohol.
     
    Jørn Hammerud og Finn Berger liker dette.
  2. Finn Berger

    Finn Berger
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Hvis du får den til å boble - eller rettere sagt produsere en jevn strøm med CO2 - i 24 timer, så kan jeg ikke skjønne annet enn at du må ha fått alkohol ut av det. Men vær forsiktig; det er ikke sikkert at Vårherre liker at du går guttungen i næringen;)!
     
    Åsmund T. liker dette.

Del denne siden