Er forholdsvis fersk i gamet og har bare to egenkomponerte brygg på baken så langt. Ønsker derfor innspill på oppskrift jeg tenker å prøve. Det er en stout der jeg bruker peated malt og honning. Tenker at blandingen av røkt malt og honning kan bli ok.
Brygger med BB30 så regner med ca 26 liter i gjæringskaret.
Utfra Beersmith forventes OG: 1.072 SG: 1.018 IBU: 30,7 EBC 63,9 ABV:7,16%
5 kg Maris Otter
0,5 kg Caramel 150
0,4 kg Roasted Barley
0,35 kg Peated Malt
0,25 kg Chocolate Malt
0,2 kg havregryn
Meskes i 60 min på 67 grader
Koketid 60 min.
30 g Challenger 60 min
30 g East Kent Golding 60 min
Honning tilsettes ved kokeslutt.
Gjær: Safale-04
Håper på noen konstruktive innspill. Man lærer så lenge man prøver....
Brygger med BB30 så regner med ca 26 liter i gjæringskaret.
Utfra Beersmith forventes OG: 1.072 SG: 1.018 IBU: 30,7 EBC 63,9 ABV:7,16%
5 kg Maris Otter
0,5 kg Caramel 150
0,4 kg Roasted Barley
0,35 kg Peated Malt
0,25 kg Chocolate Malt
0,2 kg havregryn
Meskes i 60 min på 67 grader
Koketid 60 min.
30 g Challenger 60 min
30 g East Kent Golding 60 min
Honning tilsettes ved kokeslutt.
Gjær: Safale-04
Håper på noen konstruktive innspill. Man lærer så lenge man prøver....