-Tormod-
Norbrygg-medlem
Vurderer å investere i corneliusfat og div utstyr for å lage meg en kegerator med to fat på tap.
Jeg har nå på et år med brygging satt 6 batcher på min beer brew 30 så jeg er nok ikke i "the big league" hva brygging angår. Men nå har selv min kjære samboer fått smaken på annet enn tuborg og hansa. Hu spiser jo oster som nesten kryper av bordet av seg selv, så da må det jo gå ann å smake på en og annen øl som ikke kommer fra en grønn boks mente jeg. Resultatet er at jeg til stadighet blir spurt om å ta med en ekstra når jeg forsyner meg fra hjemmebrygget (det har tydligvis falt i smak). Med det resultat at bryggehyppigheten kanskje øker noe. Har det noe for seg å kjøpe en co2 tank som man fyller på selv (på nærmeste brannstasjon muligens?). Eller greier det seg med 425g sodastream flasker. Ser fremdeles for meg å flaske noe av ølet da det kan være greit å ta med seg en six-pack i sosiale sammenhenger.
Jeg har nå på et år med brygging satt 6 batcher på min beer brew 30 så jeg er nok ikke i "the big league" hva brygging angår. Men nå har selv min kjære samboer fått smaken på annet enn tuborg og hansa. Hu spiser jo oster som nesten kryper av bordet av seg selv, så da må det jo gå ann å smake på en og annen øl som ikke kommer fra en grønn boks mente jeg. Resultatet er at jeg til stadighet blir spurt om å ta med en ekstra når jeg forsyner meg fra hjemmebrygget (det har tydligvis falt i smak). Med det resultat at bryggehyppigheten kanskje øker noe. Har det noe for seg å kjøpe en co2 tank som man fyller på selv (på nærmeste brannstasjon muligens?). Eller greier det seg med 425g sodastream flasker. Ser fremdeles for meg å flaske noe av ølet da det kan være greit å ta med seg en six-pack i sosiale sammenhenger.