Hei!
Vi har brygget en del lys lager nå, og pleier å la det stå i gjæringskar i to uker, før det er omstikk til plastflasker med litt sukker (kokt, og sterilisert vel og merke) i ca 6-7 dager. Etter dette setter vi flaskene i kjøleskap et par dager for at kullsyren ikke forsvinner før flasking på glass. Dette er også for å fjerne mye av bunnfallet, slik at vi slipper det i glassflaskene.
Er dette en god måte å gjøre det på?
Ser også mange her på forumet flasker rett fra gjæringskar. Forsvinner ikke mye av kullsyren da?
Takker for gode råd og svar!
Vi har brygget en del lys lager nå, og pleier å la det stå i gjæringskar i to uker, før det er omstikk til plastflasker med litt sukker (kokt, og sterilisert vel og merke) i ca 6-7 dager. Etter dette setter vi flaskene i kjøleskap et par dager for at kullsyren ikke forsvinner før flasking på glass. Dette er også for å fjerne mye av bunnfallet, slik at vi slipper det i glassflaskene.
Er dette en god måte å gjøre det på?
Ser også mange her på forumet flasker rett fra gjæringskar. Forsvinner ikke mye av kullsyren da?
Takker for gode råd og svar!