På den lokale kiwien så må jeg kun betale 15-16 kr for en sixpack 0,33 med santa-clausthaler alkoholfritt juleøl.
Personlig en alkoholfri vinner og jeg fikk en sprø idè: Hva hvis jeg gjærer denne?
Jeg har ikke målt OG, men planen var så enkel som å helle dette ut i ett gjæringskar, tilsette gjær, og tørrmalt ekstrakt til man får en OG på rundt 1,05 og la det stå til
Vil det bli øl ut av det og hvorfor/hvorfor ikke`? Det som slår meg er at eventuell bitterhet ift ølet vil ikke fungerer etter det har gjæret og skapt alkohol? IBU for alkoholfritt øl er vel kanskje ikke allverdens?
Dette er sikkert helt på jordet men det er nå en tanke
Personlig en alkoholfri vinner og jeg fikk en sprø idè: Hva hvis jeg gjærer denne?
Jeg har ikke målt OG, men planen var så enkel som å helle dette ut i ett gjæringskar, tilsette gjær, og tørrmalt ekstrakt til man får en OG på rundt 1,05 og la det stå til
Vil det bli øl ut av det og hvorfor/hvorfor ikke`? Det som slår meg er at eventuell bitterhet ift ølet vil ikke fungerer etter det har gjæret og skapt alkohol? IBU for alkoholfritt øl er vel kanskje ikke allverdens?
Dette er sikkert helt på jordet men det er nå en tanke