Tenkte jeg skulle brygge meg en old Ale til jul, Gahr sin oppskrift, men jeg sliter med å finne slik melasse her i området, er det noe jeg kan bruke istedenfor? Jeg har sånn candysirup type mørk som man får på bryggesjapper, kan jeg bruke det?
Bruk det mørkeste brune sukkeret du finner. Billingtons Melassesukker/Molasses Sugar er ikke flytende melasse, men et uraffinert, brunt sukker. Finner du mørkt muskovadosukker ville jeg gått for det. Kandisirup gir langt større utgjæring og et annet smaksinntrykk. Ev. kan du blande demerarasukker og mørk sirup, selv om det ikke blir helt det samme.
Okei takk, da får jeg kikke etter noe mørke saker på butikken, men fant sånn dem bruker i old Ale i Brewing classic styles boka, black treacle på ebay, hvordan er det å få dette over grensa, er det ikke noe greier med import av matvarer?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.