Sukker til creme brulee stout

Et det noen her inne som har brygget creme brulee stout og i såfall hvordan gikk dere frem for å få til karamell smak på stouten?
 
Gjorde et par forsøk for et år eller to siden.
Både etter en oppskrift jeg fant et eller annet sted på nettet og etter Brew You Own sin Clone-oppskrift.

Husker ikke lenger hvor den jeg fant på nettet lå, men der brukte jeg kun karamellmalt, sammen med lactose og vanilje for å bygge opp smaken.
Ble en helt OK milk-stout, men ikke i nærheten av Creme Brulee.

I det andre forsøket lagde jeg karamell i en panne ved siden av og hadde dette rett i kokekjelen på mot av kokingen et sted (2 min igjen eller så).
Denne fikk mer karamellsmak, men ble heller ikek særlig vellykket som klone.

Aleksander_B har og gjort et forsøk eller to på denne.
Jeg smakte en av hans versjoner, og den var nærmere enn min versjon var.
 
Tilbake
Topp